Wij staan voor u klaar

Ook 24uurs Storingsdienst

Veilig en vakkundig

Veilig werken is van levensbelang. En daar horen ook een veilige elektrotechnische installatie en veilige gereedschappen bij.
Laat Electricien -Rotterdam daarom uw apparatuur en installatie geregeld inspecteren. Zo vergroot u meteen uw bedrijfszekerheid, doordat u uitval en storingen voorkomt.

Electricien -Rotterdam  Elektrotechniek de jaarlijkse wettelijk verplichte controle van de noodverlichting voor bedrijfspanden uitvoeren.
Hierna weet u zeker dat de veiligheid van uw medewerkers en klanten gewaarborgd is. Electricien -Rotterdam Elektrotechniek verricht als onafhankelijke partij de periodiek vereiste keuringen voor elektrotechnische installaties en elektrische apparatuur en gereedschappen die onder andere moeten voldoen aan de eisen van NEN 3140 en NEN 1010.

Deze keuringen moeten uitgevoerd worden door gecertificeerde personen

  • NEN3140 inspectie

    Met deze inspectie krijgt u zekerheid over de vraag of uw installatie en gereedschappen nog veilig zijn om mee te werken.

  • Thermografische inspectie

    Beginnende elektrotechnische problemen verraden zich vaak door hotspots: bijzonder warme plekken in uw installatie, die met het blote oog niet te zien zijn. Wij sporen ze voor u op en voorkomen erger.

Controles kunnen plaatsvinden door visuele inspectie, meting of beproeving en indien gewenst ook door thermografische metingen.
Naar aanleiding van de controles wordt een rapport opgesteld met de inspectieresultaten, waarbij

Electricien -Rotterdam  Elektrotechniek tevens een advies geeft om geconstateerde gebreken of onvolkomenheden te verhelpen.

Onze Diensten 

Wij zijn altijd bereikbaar voor al uw spoedklussen op het gebied van elektra!

Storingsdienst

Een stroomstoring als gevolg van een overbelasting van uw meterkast of een stroomstoring door een kortsluiting in huis. Zeker in dit laatste geval is het raadzaam om de hulp van onze storingsdienst in te schakelen. Een kortsluiting kan de bron van een brand in huis vormen, wat u vanzelfsprekend wilt voorkomen. Daarbij is een kortsluiting erg lastig zelf te verhelpen. Wacht niet telang bel gelijk ons Storingnummer

Groepenkast

Veel mensen beseffen het risico niet van een groepenkast die niet meer aan de normen van het huidige NEN 1010 voldoet. Heeft u nog een oude kast met zekeringen? Dan voldoet uw groepenkast waarschijnlijk niet aan de normen van nu. Dit houdt in dat er meer kans is op brandgevaar, kortsluiting, overbelasting en zelfs beschadiging aan uw elektrische apparatuur.

Electricien

Ons bedrijf is al 35 jaar actief in elektrotechniek. De laatste jaren hebben we ons voornamelijk gespecialiseerd op het gebied van goepenkasten & Domotica. Zo hebben we vele bedrijven en particulieren voorzien van goede installatie

Laadstation elektrische auto

Heeft u een eigen laadstation elektrische auto nodig? Dan kunnen wij u professioneel helpen als erkend installatiebedrijf. Wij staan voor kwaliteit. We zijn zoals gezegd geautoriseerd en erkend installateur van elektrische laadstations. Met bovendien veel ervaring. We installeren laadstations voor alle merken en modellen auto’s, zoals Tesla , BMW, VW GolfE.

Experts in elektro

Wij staan voor u klaar

Ook 24uurs Storingsdienst

Wij hopen u snel van dienst kunnen zijn