TOTAALOPLOSSINGEN IN TELECOM COMPUTERNETWERK ROTTERDAM

Een gestructureerd bekabelingssysteem / Wi-Fi netwerk is de basis voor een goed functionerend computernetwerk en VoIP telefoniesysteem. Wij kunnen voor u alle soorten koper en glasvezel verbindingen aanleggen. Van Cat.5E t/m Cat.7 en van Multi Mode tot Single Mode voor zowel binnen als buiten het gebouw.

Voor uw computer, IP en telefonietoepassingen is een goed gestructureerd gebouwbekabeling systeem essentieel. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn hierbij onmisbaar.

Telcom is een gespecialiseerd bedrijf en verzorgt voor u:

ontwerp, aanleg, renovatie, mutatie, opschoning en certificering
UTP, FTP, S/FTP, glasvezelnetwerken, van o.a. AMP, Panduit, Tyco, Systimax, Siemon
ISDN / PSTN telefonie aanleggen
metten met behulp van eigen meetapparatuur
serverkasten, patch kasten, patch kabels
opschoning en beheer van uw netwerk incl.. administraties (patch administratie)
snelle service voor het oplossen van storingen en het bijmaken van extra aansluitpunten
bijmaken van extra 230 V aansluitpunten op de werkplek.
Groepenkasten aanleggen 230 / 380 volt of uitbreiden, storingen verhelpen
Kantoor verlichting aanleggen / aanpassen
Glasvezel
Glasvezel is razendsnel, uiterst betrouwbaar en biedt overal dezelfde hoogwaardige kwaliteit. De opkomst van nieuwe applicaties en diensten over internet vraagt om een bedrijfsnetwerk dat klaar is voor de toekomst. Op die manier kunt u de continuïteit van uw bedrijf op de lange termijn waarborgen. U kunt tegelijkertijd gebruikmaken van verschillende toepassingen. Diverse diensten zoals pinnen, videoconferencing, beeldtelefonie of camerabewaking functioneren aanzienlijk sneller en beter met één glasvezelaansluiting.
MKB Werkplek
Met de MKB Werkplek beschikt u, over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid, back-up van bestanden, een professioneel Office-pakket (waaronder Word, Excel en PowerPoint) en hulp op afstand. De MKB Werkplek is voor u, desgewenst, kunt kiezen voor locatie-onafhankelijk werken. Met een desktop, laptop of tablet logt u dan overal veilig in en werkt u in de vertrouwde Windows-omgeving. Thuis, onderweg of op kantoor.

Wij leveren een totaaloplossingen omdat wij vinden dat u zich moet richten op uw business en de ICT-omgeving gewoon voor u moet werken. Daarom adviseren wij alleen merken waar wij volledig achter staan en werken wij uitsluitend met leveranciers die betrouwbaar zijn gebleken. Deze combinatie geeft ons de zekerheid van tevreden klanten en u de zekerheid van de beste oplossing.

Storingsdienst                     Elektricien-storingsdienst

Een onderdeel van onze service is onze storingsdienst.
Deze dienst kunt u zeven dagen per week bereiken ook op feestdagen.
Deze dienst kunt u bellen wanneer u een storing of kortsluiting heeft.
Wij sturen dan direct een ervaren elektricien naar u toe die de storing of kortsluiting ; vakkundig zal opsporen en repareren.
Wij leveren snelle service. Wij zijn gegarandeerd binnen twee uur ter plekke!.
Heeft u last van een storing? Neem dan direct contact op met onze storingsdienst in de regio Rotterdam en omgeving via telefoonnummer ☎ nr: 06-17319791
Onze elektricien komt dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen! Snelle service.
Wij zijn gegarandeerd binnen twee uur ter plekke!
Het is erg vervelend wanneer uw elektrische apparaten niet werken. Bel dus bij kortsluiting of een acute stroomstoring met ons elektriciteitsbedrijf.
Heeft u last van een storing? Neem dan direct contact op met onze storingsdienst in de regio Rotterdam en omgeving via telefoonnummer ☎ nr: 06-17319791 . Onze elektricien komt dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!