Vaak besef je pas bij een stroomstoring hoe belangrijk stroom is. In het dagelijks leven gebruiken we veel stroom. Gemiddeld zo’n 3500 kilowattuur per huishouden. Bij een stroomuitval missen we bijvoorbeeld het warme water van de cv-ketel en ons favoriete programma op de televisie. In sommige gevallen kun je de storing zelf verhelpen. Wanneer je te maken hebt met uitgevallen stroom kan de storingsdienst aldaar je van de nodige informatie voorzien.

Plaatselijk stroomstoring vaststellen 

elektricien-dienste-storingsdienst-24uur

Wanneer je te maken krijgt met een stroomstoring, kun je een paar dingen doen. Ten eerste moet je erachter zien te komen of de storing plaatselijk is. Kijk maar eens uit het raam. Dan zie je snel genoeg of de buren ook in het donker zitten en of de lantaarnpalen uit zijn. Voor een snel antwoord op je vraag kun je contact opnemen met het plaatselijk storingsnummer ✆ 06-17319791. Tegen een plaatselijk stroom storing kun je niets doen. Het is slechts een kwestie van afwachten tot de netbeheerder het probleem heeft verholpen.

Wat te doen bij stroomstoring

247-bereikbaar-elektricien-24-storingsdienst

Wanneer er geen sprake is van een plaatselijk storing dan vind je de oplossing misschien in de meterkast. Neem een kijkje en controleer of er een stop gesprongen is. Meestal kun je deze zelf eenvoudig vervangen. Als de stop daarna meteen weer stuk gaat dan is er mogelijk sprake van overbelasting. Haal dan de stekkers van de apparaten die je voor het laatst hebt aangezet uit het stopcontact.

Uitgevallen stroom verhelpen

Mocht je er hierna nog niet uitkomen dan is het verstandig om hulp van een expert in te schakelen. Zelf aan de slag gaan met stroom, wanneer je er weinig verstand van hebt kan gevaarlijk zijn. Onze monteurs kunnen snel ter plaatse zijn om een stroomstoring te verhelpen op een vakkundige en veilige manier. ✆ 06-17319791

Uw groepenkast

Elk pand heeft een eigen groepenkast. Dit is de plek waar stroom naar binnen komt. De groepenkast maakt een verdeling van de stroom tussen de verschillende groepen. Elke groep in het pand is verantwoordelijk voor een deel van uw stroomvoorziening, zoals de elektrische apparaten, verlichting en stopcontacten. Als er teveel van deze apparaten tegelijk aan het werk zijn, kan de groepenkast overbelast raken. De stoppen slaan dan door om ergere problemen te voorkomen. Heeft u vaak dit soort problemen met uw groepenkast ? Dan is het verstandig dat u deze uit laat breiden door onze vakmensen. ✆ 06-17319791

Het aanpassen van uw groepenkast.

24uur-storingsdienst-Electricien-groep-automaat

Elke groepenkast heeft een bepaald aantal groepen. Hoeveel dat er zijn, verschilt per pand. In de oudere panden zijn dat er over het algemeen een stuk minder dan in een nieuwbouwhuis. En dat terwijl u waarschijnlijk net zoveel stroom gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de stoppen regelmatig doorslaan. En dat kan heel vervelend zijn. Laat daarom uw groepenkast  uitbreiden door onze professionals. Wij zorgen ervoor dat het aangepast wordt aan uw woonsituatie.

Schakel onze professionals in

Onze vakmensen weten alles van uw groepenkast. Daarom verzorgen wij niet alleen de uitbreiding. Ook bij storingen of voor de installatie van een nieuwe groepenkast, kunt u bij ons terecht. Heeft u problemen met uw groepenkast? Of is deze toe aan een uitbreiding? Schakel dan meteen ons als elektricien in. Wij zorgen ervoor dat uw groepenkast aan al uw eisen voldoet. ✆ 06-17319791

Elektrotechniek experts.

Een lamp indraaien gaat nog wel maar een lamp aansluiten? Daar bent u net niet technisch genoeg voor. Ga dan naar de experts voor uw elektrotechniek. Zij weten wel raad met uw lampen en sluiten elke lamp in de woning netjes aan. Ze kunnen daarbij ook nog de groepenkast controleren of alles in orde is. Bel deze vakmensen nu voor al uw vragen op het gebied van elektrotechniek.

Vakmensen voor alle Elektrotechniek


24uur-storingdienst-elektrotechniek-300x200

Telkens wanneer u er een nieuwe lamp indraait gaat hij kapot. Zou de stroomvoorziening niet goed zijn? Om dat te kunnen controleren kunt u het beste een vakman in elektrotechniek bellen. Hij komt dan naar uw meterkast kijken en zoekt naar de oorzaak van dit euvel. Het kan zijn dat er een overcapaciteit is aan stroom in uw huis of dat er een groep tekort is vanwege een stroomvreter apparaat wat u onlangs heeft aangeschaft. Onze vakmensen  kunnen dat voor u nagaan. Verhuist u binnenkort naar een nieuwbouwhuis? Uw elektricien kan dan helpen bij de aanleg van de bedrading in dit nieuwe huis. Ook op uw werk kan de elektrotechniek van dienst zijn. Denk daarbij aan voldoende verlichting op kantoor of voldoende stopcontacten om alle printers te laten werken. De elektricien en vakman op het gebied van elektrotechniek kan u hiervoor altijd van dienst zijn. Bel meteen de vakmensen van elektrotechniek bij stroomstoring of allerlei technisch advies. Wij staan meteen voor u klaar.✆ 06-17319791

Diensten / Producten

IT Technician With Server Cables

Onze elektriciens kan diverse producten leveren en installeren, zoals groepenkasten, verlichting, schakelmateriaal, rookmelders en aardlekschakelaars. Onze elektriciens zijn actief in de omgeving zuid-holland.

Uw leverancier en installateur voor:

 • Groepenkasten in alle formaten en met alle mogelijkheden
 • Centrale aarding
 • Schakelmaterialen
 • Wand- en kabelgoot systemen
 • Ventilatiesystemen
 • Rookmelders
 • Data-installatie
 • PTT-installatie
 • Coax (antenne) installatie
 • Intercomsystemen
 • Videofoon en deuropener systemen
 • Energiezuinige verlichting
 • Winkelverlichting