Computernetwerken & Internet

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van computernetwerken voor iedere organisatie en toepassing.

Vanaf de werkplekken worden meerdere netwerkkabels aangelegd naar een patchkast in een computerruimte. De werkplekken worden universeel afgemonteerd zodat ze gebruikt kunnen worden voor de computer, printer, modem, fax, telefoon etc. Voor ieder apparaat wordt op de werkplek een RJ-45 outlet gemonteerd en in de pachtkast wordt bepaald naar welk systeem doorverbonden moet worden. Met behulp van pachtkabels wordt een keuze gemaakt of de outlet naar de server of bijvoorbeeld de telefooncentrale wordt gepatched.

Een goed netwerk is helemaal toegesneden op uw eisen van nu en uw wensen van morgen. Alle componenten moeten naadloos op elkaar zijn afgestemd. Van server tot dataverbindingen, van werkstations tot routers en switches, van patchkast tot printers.

Door het aanleggen van een universeel netwerk kunt u uw organisatie eenvoudig aanpassen door het ompatchen van de diverse werkplekken. Deze netwerken kunnen wij voor u uitvoeren in elk gewenste categorie; bijvoorbeeld CAT-5, CAT-6 en CAT-7.

fms_sks

Wij kunnen voor u computer bekabeling aanleggen en onderhouden. Het afmonteren van outlets en pachtkasten behoort tot één van onze oudste activiteiten. Bestaande pachtkasten opschonen zodat ze overzichtelijk worden voor de gebruiker behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast het aanleggen van de traditionele netwerken in de categorieën CAT-5, CAT-6 en CAT-7 kunnen wij voor u een glasvezelnetwerk aanleggen dat volledig op uw wensen is afgestemd.

Het meest voor de hand liggend is het koppelen van pachtkasten d.m.v. een glasvezel-verbinding. De pachtkasten worden via een meeraderige glasvezelkabel gekoppeld zodat data informatie tussen de twee pachtkasten zo snel mogelijk verstuurd kan worden.

Onze netwerk architecten en specialisten helpen u het netwerk op te zetten dat naadloos past bij uw organisatie. Van advies, investeringsvoorstel en aankoop tot installatie en onderhoud.

Wij nemen uw zorgen over uw netwerk over, door een perfect netwerk te ontwerpen, te implementeren, te monitoren en te onderhouden. Dat verhoogt de mogelijkheden tot interne samenwerking en gegevensoptimalisatie, waardoor uw organisatie nog slagvaardiger kan worden.

24uur-bekabeling

Meer weten? Neem dan contact met ons op! Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar via ☎ 06-17319791

U kunt ook een bericht naar

ons sturen via E-Mail

info@elektriciens-rotterdam.nl .