Wij staan voor u klaar

Ook 24uurs Storingsdienst

Bewakingscamera

Met camerabewaking kan de bewaking worden versterkt. Door opnames continu vast te leggen op een recorder kunnen gebeurtenissen ook achteraf worden aanschouwd. 

Camerabewaking gecombineerd met inbraakbeveiliging
geeft tevens een prima uitgangspunt om zeer adrem te reageren bij ongewenste situaties.
Bij controle van een inbraakalarm door middel van camerabewaking (bijvoorbeeld via de smartphone)
kan direct de politie worden ingeschakeld, een zogenaamde heterdaad situatie. 

Het videobewakingssysteem van Comelit is gebaseerd op technologieën die uitgebreid zijn getest en in
verschillende omgevingen zijn toegepast: van stadsbewaking tot winkelcentra, van vliegvelden tot musea  en in verschillende industrieën. Het zijn dus hoogstaande, professionele producten die, ook in een woonomgeving, het beste te bieden hebben op het gebied van moderne techniek.

Onze Diensten 

Wij zijn altijd bereikbaar voor al uw spoedklussen op het gebied van elektra!

Storingsdienst

Een stroomstoring als gevolg van een overbelasting van uw meterkast of een stroomstoring door een kortsluiting in huis. Zeker in dit laatste geval is het raadzaam om de hulp van onze storingsdienst in te schakelen. Een kortsluiting kan de bron van een brand in huis vormen, wat u vanzelfsprekend wilt voorkomen. Daarbij is een kortsluiting erg lastig zelf te verhelpen. Wacht niet telang bel gelijk ons Storingnummer

Groepenkast

Veel mensen beseffen het risico niet van een groepenkast die niet meer aan de normen van het huidige NEN 1010 voldoet. Heeft u nog een oude kast met zekeringen? Dan voldoet uw groepenkast waarschijnlijk niet aan de normen van nu. Dit houdt in dat er meer kans is op brandgevaar, kortsluiting, overbelasting en zelfs beschadiging aan uw elektrische apparatuur.

Electricien

Ons bedrijf is al 35 jaar actief in elektrotechniek. De laatste jaren hebben we ons voornamelijk gespecialiseerd op het gebied van goepenkasten & Domotica. Zo hebben we vele bedrijven en particulieren voorzien van goede installatie

Laadstation elektrische auto

Heeft u een eigen laadstation elektrische auto nodig? Dan kunnen wij u professioneel helpen als erkend installatiebedrijf. Wij staan voor kwaliteit. We zijn zoals gezegd geautoriseerd en erkend installateur van elektrische laadstations. Met bovendien veel ervaring. We installeren laadstations voor alle merken en modellen auto’s, zoals Tesla , BMW, VW GolfE.

Experts in elektro

Wij staan voor u klaar

Ook 24uurs Storingsdienst

Wij hopen u snel van dienst kunnen zijn