Wij staan voor u klaar

Ook 24uurs Storingsdienst

Groepenkast plaatsen

Uitgevallen stroom verhelpen

Mocht je er hierna nog niet uitkomen dan is het verstandig om hulp van een expert in te schakelen. Zelf aan de slag gaan met stroom, wanneer je er weinig verstand van hebt kan gevaarlijk zijn. Onze monteurs kunnen snel ter plaatse zijn om een stroomstoring te verhelpen op een vakkundige en veilige manier. ✆ 06-17319791

Uw groepenkast

Elk pand heeft een eigen groepenkast. Dit is de plek waar stroom naar binnen komt. De groepenkast maakt een verdeling van de stroom tussen de verschillende groepen. Elke groep in het pand is verantwoordelijk voor een deel van uw stroomvoorziening, zoals de elektrische apparaten, verlichting en stopcontacten. Als er teveel van deze apparaten tegelijk aan het werk zijn, kan de groepenkast overbelast raken. De stoppen slaan dan door om ergere problemen te voorkomen. Heeft u vaak dit soort problemen met uw groepenkast ? 

Dan is het verstandig dat u deze uit laat breiden door onze vakmensen. 

Het aanpassen van uw groepenkast.

24uur-storingsdienst-Electricien-groep-automaat

Elke groepenkast heeft een bepaald aantal groepen. Hoeveel dat er zijn, verschilt per pand. In de oudere panden zijn dat er over het algemeen een stuk minder dan in een nieuwbouwhuis. En dat terwijl u waarschijnlijk net zoveel stroom gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de stoppen regelmatig doorslaan. En dat kan heel vervelend zijn. Laat daarom uw groepenkast  uitbreiden door onze professionals. Wij zorgen ervoor dat het aangepast wordt aan uw woonsituatie.

Schakel onze professionals in

Onze vakmensen weten alles van uw groepenkast. Daarom verzorgen wij niet alleen de uitbreiding. Ook bij storingen of voor de installatie van een nieuwe groepenkast, kunt u bij ons terecht. Heeft u problemen met uw groepenkast? Of is deze toe aan een uitbreiding? Schakel dan meteen ons als elektricien in. Wij zorgen ervoor dat uw groepenkast aan al uw eisen voldoet. 

Onze Diensten 

Wij zijn altijd bereikbaar voor al uw spoedklussen op het gebied van elektra!

Storingsdienst

Een stroomstoring als gevolg van een overbelasting van uw meterkast of een stroomstoring door een kortsluiting in huis. Zeker in dit laatste geval is het raadzaam om de hulp van onze storingsdienst in te schakelen. Een kortsluiting kan de bron van een brand in huis vormen, wat u vanzelfsprekend wilt voorkomen. Daarbij is een kortsluiting erg lastig zelf te verhelpen. Wacht niet telang bel gelijk ons Storingnummer

Groepenkast

Veel mensen beseffen het risico niet van een groepenkast die niet meer aan de normen van het huidige NEN 1010 voldoet. Heeft u nog een oude kast met zekeringen? Dan voldoet uw groepenkast waarschijnlijk niet aan de normen van nu. Dit houdt in dat er meer kans is op brandgevaar, kortsluiting, overbelasting en zelfs beschadiging aan uw elektrische apparatuur.

Electricien

Ons bedrijf is al 35 jaar actief in elektrotechniek. De laatste jaren hebben we ons voornamelijk gespecialiseerd op het gebied van goepenkasten & Domotica. Zo hebben we vele bedrijven en particulieren voorzien van goede installatie

Laadstation elektrische auto

Heeft u een eigen laadstation elektrische auto nodig? Dan kunnen wij u professioneel helpen als erkend installatiebedrijf. Wij staan voor kwaliteit. We zijn zoals gezegd geautoriseerd en erkend installateur van elektrische laadstations. Met bovendien veel ervaring. We installeren laadstations voor alle merken en modellen auto’s, zoals Tesla , BMW, VW GolfE.

Experts in elektro

Wij staan voor u klaar

Ook 24uurs Storingsdienst

Wij hopen u snel van dienst kunnen zijn