Elektricien-Rotterdam-groepenkast-storingsdienst

Storingsdienst

Een onderdeel van onze service is onze storingsdienst. Deze dienst kunt u zeven dagen per week bereiken ook op feestdagen. Deze dienst kunt u bellen wanneer u een storing of kortsluiting heeft. Wij sturen dan direct een ervaren elektricien naar u toe die de storing of kortsluiting ; vakkundig zal opsporen en repareren. Wij leveren snelle service. Wij zijn gegarandeerd binnen twee uur ter plekke!. Heeft u last van een storing? Neem dan direct contact op met onze storingsdienst in de regio  en omgeving . Onze elektricien komt dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen! Snelle service. Wij zijn gegarandeerd binnen twee uur ter plekke! Het is erg vervelend wanneer uw elektrische apparaten niet werken. Bel dus bij kortsluiting of een acute stroomstoring met ons elektriciteitsbedrijf. Heeft u last van een storing? Neem dan direct contact op met onze storingsdienst in de regio en omgeving . Onze elektricien komt dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen!

elektricien-dienste-storingsdienst-24uur

Gaat uw bedrijf uitbreiden en heeft u daarom nieuwe groepenkasten nodig en moet de bedrading worden doorgetrokken? Of gaat u verhuizen naar een nieuwe woning en heeft u een elektricien nodig die uw elektra voor u aanlegt? Wij helpen u graag snel en vakkundig.

Bent u op zoek naar een elektricien ? Wij helpen u van begin tot eind met uw elektrotechniek en installatietechniek, bij ons bent u bovendien verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Of het nu gaat om de aanleg van uw gehele elektrotechniek of om het verhelpen van een defect: wij staan voor u klaar in uw omstreken.

Onderhoud en elektrotechnische installatie

IT Technician With Server Cables

Bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf , kunt u niet alleen terecht voor hulp bij de installatie van datanetwerken, stopcontacten, tuinverlichting of een extra groepenkast. Een elektricien uit ons bedrijf helpt u ook bij het benodigde onderhoud. Door uw elektra van het juiste onderhoud te voorzien zal kortsluiting of een andere vorm van stroomstoring worden voorkomen. Het is bijvoorbeeld adviseerbaar om oude elektriciteitsdraden te vervangen door nieuwe exemplaren, en de meterkast na te kijken op gevaarlijke situaties. Door periodiek onderhoudswerk zal het wooncomfort zeker stijgen. Vraag naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Wij helpen u met alle plezier verder.

Groepenkast

Eén van de belangrijkste onderdelen van de installatietechniek is de groepenkast. Hier komt stroom het pand binnen en wordt dit verder verdeeld over de verschillende groepen. Heeft u nog een ouderwetse stoppenkast ? Laat deze dan vervangen door een moderne groepenkast. Dit werkt niet alleen veel makkelijker, maar is bovendien ook nog eens een stuk veiliger! Breng uw woning up-to-date met een nieuwe kast en laat direct uw gehele elektra netwerk nakijken. Zo weet u zeker dat uw huis veilig is.

Defect of storing?groepenkast

Is de stroom in uw huis uitgevallen? Controleer of het aan het netwerk ligt (hebben uw buren wel stroom?) of dat het defect ergens in uw elektriciteit net zit. In dat laatste geval kunt u door middel van steek proeve  erachter komen onder welke groep en welk apparaat het defect veroorzaakt. U kunt natuurlijk ook direct een vakman inschakelen, zodat u snel weer stroom heeft.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of heeft u last van een stroomstoring en heeft u direct een elektricien nodig?

Neem dan snel contact op! met ons 06-17319791