Elektricien Rotterdam

06-17319791

E. R. Installatie

Als het gaat over installeren, meten, vervangen, repareren, aanpassen, storing verhelpen of inspecteren, Aardingen

Elektriciteit aanleggen in huis of bedrijfsruimte…

Uitbreiding of volledige renovatie van uw elektrische installatie

Wat onze diensten zijn,​

Aanleg & Onderhoud van Elektra, licht, kracht- en zwakstroominstallaties, Rookmelders, Krachtgroep, Verlichting aanleggen, Datanetwerk Cat5e en Cat6 , Satelliet installatie, Intercomsystemen, Videofoon systemen, Camera beveiliging, noodverlichtingssystemen. Domotica, KNX (bussystemen) , LED verlichting, Alle merken schakel- en installatiemateriaal, het slaan van een aardelektrode, vervangen en/of uitbreiden van meterkasten, aanleggen van een extra groep

Wat onze diensten zijn,

E. R. Installatie is al decennia lang hét adres om elektrotechnische werkzaamheden uit te laten voeren voor helle regio

Snelle service

Wij lossen al uw elektra problemen graag voor u op! E. R. Installatie geeft u de beste service en altijd bereikbaar.

24 uurs Storingsdienst

In geval van een storing of kortsluiting

Mocht u onverhoopt toch last hebben van stroomuitval, lekstroom, gesmolten draden of problemen in de groepenkast, dan lossen wij deze storing snel en vakkundig op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar wees niet getreurd er is altijd een oplossing,

Brandlucht uit groepenkast of meterkast ? schakel alles uit en bel ons gelijk 

Inspecties en keuringen NEN-1010 / NEN3140

Verzekeringsmaatschappijen eisen van (horeca)ondernemingen steeds meer dat ze kunnen aantonen dat elektrotechnische installaties voldoen aan de veiligheidseisen voor de gebruiker. Bijvoorbeeld om brand te voorkomen. 

De bijhorende aanpassingen van verouderde installaties verrichten wij dus steeds vaker. Wanneer dat alles weer helemaal up to date is, kunnen wij uiteindelijk een keuringscertificaat afgeven.  Neem gerust contact op met ons!

 

Elektrotechnische inspectie

Als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf zijn wij bevoegd om inspectie- of keuringsrapporten op te stellen over de veiligheid van uw elektriciteitsvoorziening. Deze inspectie- of keuringsrapporten kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor uw verzekering.